{{count}}

Geselecteerde voertuigen

{{item.car.merk}} {{item.car.model}} {{item.maanden}} maanden
{{item.aantal}}
{{(item.price * item.aantal).toLocaleString('nl-NL', { style: 'currency', currency: 'EUR', minimumFractionDigits: 2 })}} Prijs op aanvraag excl. BTW
p/mnd
Reservering aanvragen Reserveringen aanvragen

Je hebt nog geen voertuig geselecteerd.

Bijtelling privégebruik zakelijke auto

Rijd je privé met een zakelijke auto? Dan dien je hiervoor bijtelling te betalen voor het privégebruik, tenzij je kunt aantonen dat je op jaarbasis niet meer dan 500 kilometer privé hebt gereden. Deze bijtelling komt boven op je inkomen en wordt belast in box 1.

De bijtelling is een percentage van de cataloguswaarde van de auto en deze is afhankelijk van de CO2-uitstoot en leeftijd van de auto. De uitstootgrenzen worden ieder jaar opnieuw door de overheid vastgesteld.

In onderstaande tabel is af te lezen welke bijtellingspercentages op onze vloot toepassing kunnen zijn:

* Voor auto’s met een datum van eerste toelating op de weg is er een beperking voor de lage bijtelling. De lage bijtelling geldt voor deze auto’s tot een bepaalde cataloguswaarde, voor het meerdere geldt de normale bijtelling van 22%. Zie ook hieronder.

Elektrische auto’s
Voor elektrische auto’s geldt sinds 2019 een bijtelling tot een bepaalde cataloguswaarde. Daarboven geldt de standaard bijtelling.

Bron: www.berekenhet.nl